Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde og anden samfundsmæssig aktivitet.

 

  • I 2006 var jeg medstifter og medlem af bestyrelsen af InuiSa – Inuiaqatigiilerinermik Sammissallit Peqatigiiffiat – Grønlands Samfundsfaglige Selskab. Selskabet blev stiftet 23. maj 2006.

 

  • I perioden 30/9 – 30/10 2005 var jeg tilknyttet Silamiut Teatret, som musiker til eksperimental teater og opførelse af Henrik Ibsens’ teaterstykke “Terje Vigen”.

 

  • I 2004 – 2005 blev jeg anmodet af daværende Landstyremedlem for Uddannelse, Henriette Rasmussen om at blive medlem af ’Tænketanken om højnelse af befolkningens Uddannelsesniveau i Grønland’. Denne kommission barslede planmæssigt 28. februar 2005 med sin betænkning som jeg var medforfatter af.

 

  • I 1993 blev jeg opfordret af Ingeniør, Kristian Lennert til at blive medlem af bestyrelsen af INUTEK – Grønlands Teknologisk Selskab. Et mangeårigt medlemskab og bestyrelsesarbejde der bød på mange samfundsopbyggende og oplysende aktiviteter. INUTEK’s arbejde satte et vigtigt præg på det grønlandske borger- og samfundsliv gennem en lang række medlemsmøder, ofte dagsordensættende for den offentlige debat. Jeg var blandt andet medarrangør af det store seminar ”Inu-tek 1995” – teknologiudvikling og erhvervsgrundlag i fremtidens Grønland, samt initiativtager og medarrangør af minikonferencen: “Informations teknologi og uddannelse i Grønland” (1996).

 

  • I 1987 deltog jeg som almindelig deltager i Aasivik ved Qaqortoq på vandforsynings og fælleskøkken holdene. På Aasivik ved Sulussugutip Kangerlua, Nuuk i 1993 var jeg ansvarlig for økonomien. Som parentes bemærket sluttede med et pænt overskud den sommer.

 

Har du lyst til at høre mere om disse aktiviteter og meget andet fra mit arktiske liv  kan du booke foredraget:  Mit Arktiske Liv