Grønlandsk musik til foredraget

JEG TILBYDER GRØNLANDSK MUSIK TIL DIN LIVSBEGIVENHED OG CEREMONI

Til foredrag tilbyder jeg vi sammen synger en grønlandsk sang hvor jeg spiller guitar eller violin til. Det kunne også være til en reception, bryllup, begravelse eller anden personlig højtidelighed, både i og uden for folkekirke regi spiller jeg passende violinmusik eller akkompagnement til sang/salme efter aftale.

Dette kan blive alene eller med en eller flere medspillende instrumenter som jeg aftaler med.

Til festlige lejligheder er der mulighed for både underholdning og dansemusik med en eller flere medspillende musikanter som jeg kontakter.

Husk at der ved arrangementer i folkekirken også skal laves aftale forinden med organisten.

I mit musikalske virke har jeg deltaget i flere plade og cd udgivelser.

Kontakt mig telefonisk eller pr email og få en uforpligtende samtale om arrangementet samt transport og pris.

Tlf: +45 50 47 57 04 eller Kontakt@joernberglund.dk