Jørn Riel er død – forfatterskabet lever

I 1998 var jeg så heldig at tale med den store danske forfatter under hans besøg i Nuuk hvor han signerede bøger i boghandlen Atuakkat. Det venlige smil og rolige stemme vil jeg for altid forbinde med hans omfattende forfatterskab. Et møde som forstærkede mit positive indtryk af denne formidable fortæller. Riel modtog Akademiets Store Pris i 2010.

Forfatteren Jørn Riel døde d. 18.8 2023 i Kuala Lumpur.

Har du lyst til at høre mere om Riel har jeg inddraget hans forfatterskab i mit foredrag om: Kendte og glemte utrolige historier fra Østgrønland.

Vandringsmand

Har fundet skygge

Under egetræet eller cypressen

Ser drømmestrejf

I Ayas smil

                                                                                                                                       Humlebæk 27.08.2023

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 8 =